Assistente – Esther Bos

Hallo, ik ben Esther. Als je vroeger aan mij vroeg wat ik later wilde worden, was het antwoord altijd “iets met dieren”.

Mijn achtergrond

Om deze reden begon ik met mijn opleiding dier en management op het Groenhorst College Barneveld. Na deze opleiding kwam ik erachter dat het veterinaire gebied mij meer lag, waardoor ik de opleiding voor paraveterinair er achteraan heb gevolgd. Tijdens deze opleiding heb ik ook stage mogen lopen bij Caressa Dierenkliniek Amersfoort. Toen ik hier stage liep, merkte ik direct dat zij veel meer in huis hebben als de meeste klinieken en dat de sfeer zeer vriendelijk en collegiaal was. Ik ben daarom ook erg blij en dankbaar dat ik vanaf december 2017 deel uit mag maken van het team bij Caressa Dierenziekenhuizen.
EstherBos

Mijn visie

U kunt mij inmiddels tegenkomen op de locaties Amersfoort en Utrecht. Het werk als paraveterinair is erg afwisselend, het ene moment sta je in de O.K. en het andere moment ben je met de klanten bij de balie bezig. Deze afwisseling tussen mens en dier, maakt naar mijn idee het werk juist zo leuk! Ook biedt Caressa mij de gelegenheid om verder te ontwikkelen door middel van cursussen. Naar mijn idee ben je nooit uitgeleerd, en op deze manier blijf je ook nog eens op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het veterinaire gebied.

Expertises

  • OK
  • Advies

Volg onze Socials!

Wij delen o.a. interessante feitjes en weetjes over jouw huisdier. 

Volg ons op Facebook en Instagram