Dierenarts – Corné Dankers

Als mij gevraagd wordt om te vertellen wat voor werk ik doe, besef ik me opnieuw wat voor bijzondere baan het is. Bijzonder leuk, afwisselend en mooi, maar soms ook uitermate uitdagend of verdrietig. Wel met iedere dag hetzelfde doel: dieren zo gezond mogelijk en eigenaren zo tevreden mogelijk naar huis laten gaan!

Mijn achtergrond

Een doel dat mijn baan als dierenarts daadwerkelijk een passie maakt. Eentje die niet onder doet voor de passies in mijn vrije tijd, zoals praktisch alle sporten met een board, muziek (zowel het live beluisteren als het maken hiervan) en het wonen in de levendige stad Amsterdam.
Na de studie Diergeneeskunde in Utrecht en het werken bij meerdere dierenartsenpraktijken ben ik in november 2016 begonnen bij Caressa Dierenziekenhuizen. Een praktijk met uitgebreide mogelijkheden, een gezellig, enthousiast team met grote kennis en kunde en de bijbehorende diereigenaren die ons werk mogelijk maken. Oftewel, een werkplek waardoor ik mijn doel dagelijks kan verwezenlijken in de vorm van blije vier- en tweevoeters!
Corné Dankers

Volg onze Socials!

Wij delen o.a. interessante feitjes en weetjes over jouw huisdier. 

Volg ons op Facebook en Instagram